Food Safety Management Tools in Food Manufacturing Level (2)
Description
စားေသာက္ကုန္လုပ္ငန္းစက္ရံုမ်ားအတြက္ အစားအေသာက္ေဘး အႏၲရာယ္ကင္းရွင္းေရး စီမံခန္႔ခြဲမႈနည္းစနစ္မ်ားကို
✨မိမိကိုယ္တိုင္ လုပ္ငန္းခြင္တြင္း သင္ၾကားမည့္ သင္တန္း ဆရာ/မမ်ားအျဖစ္ ရပ္တည္လိုသူမ်ား
✨မွန္ကန္တိက်သည့္အႀကံ ဥာဏ္လမ္းညႊန္မႈမ်ားေပးႏိုင္သည့္ အႀကံေပးအရာ ရွိမ်ားအျဖစ္ ေလ်ွာက္လွမ္းရန္ ရည္ရြယ္ထားသူမ်ားအတြက္
✨CIEH,UK
၏သင္ရိုးမ်ားမွ သီအိုရီမ်ားကို အေျခခံ၍ ဆရာမ ေဒၚေခ်ာခ်ယ္ရီေဌး (Food
Safety Management Consultant, CIEH,UK) မွ လက္ေတြ႔အေတြ႔အႀကံဳမ်ားႏွင္႕
ေပါင္းစပ္ကာ Case Studies, Brain Stroming and Presentation မ်ားျဖင့္
ထိေရာက္ေအာင္ျမင္ေသာ နည္းစနစ္မ်ားအသံုးျပဳ၍ သင္ၾကားေပး မည္ျဖစ္ပါသည္။
(သင္တန္းျပီးဆံုးပါက မိမိလုပ္ငန္းခြင္အတြင္း ျပန္လည္အသံုးခ်ႏိုင္ရန္ ကူညီေပးသြားမည္ျဖစ္သည္။)
Course OutlineChapter (1) Taking responsibility for food safety
1. Common food hazards
2. Contamination
3. Bacteria multiplication
4. Food Poisoning
5. Food-borne disease
6. Food spoilage
7. Allergens
8. Hazard control
9. Legal requirements - food business operator
10. Due diligence
Who Attendဘယ္သူေတြတက္ေရာက္သင့္သလဲ?
×××××××××××××××××××××××××
✨ အစားအေသာက္ေဘးအႏၲရာယ္ကင္းရွင္းေရးစီမံခန္႔ခြဲမႈဆိုင္ရာ-
၁။ သင္တန္းဆရာ/မ အျဖစ္ရပ္တည္လိုသူမ်ား
၂။ အႀကံေပးအရာရွိမ်ားအျဖစ္ ရပ္တည္လိုသူမ်ား
၃။ မိမိလုပ္ငန္းခြင္တြင္ ျပန္လည္အသံုးခ်လိုသည့္ ထုတ္လုပ္ ျဖန္႔ျဖဴးေရာင္းခ်သူမ်ား
၄။အရည္အေသြးထိန္းသိမ္းမႈဆိုင္ရာဝန္ထမ္းမ်ား ႏွင့္ ထုတ္လုပ္ေရးဝန္ထမ္းမ်ား
၅။ အစားအစာေဘးအႏၲရာယ္ကင္းရွင္းေရးပညာမ်ားကို စိတ္ဝင္စားသူမ်ား
Opening Date
Time2:00 PM to 5:00 PM
Fee180,000ks